CUTII – AMBALAJE CARTON
Cutii Produs - carton Duplex /Triplex / GC

Cutii carton si ambalaje carton duplex, triplex, GC1, GC2 etc.Livrate in serii mici ( pentru teste, produse in promotie ) serii medii si mari .

Design si proiectare de cutii si ambalaje din carton si productie de cutii si ambalaje din carton in diferite forme si marimi pentru orice fel de produse.

Cutii si ambalaje carton pe suport duplex, triplex, GC, microondul si carton cu ondula tip II III si V.

Cartoane cu grosimi intre 90- 500g/ mp si posibilitati de prelucrare ulterioara: plastifiere, lacuiri selective ( mat, lucios, texturat, parfumat etc ), folio si emboss&

Producem :
Pungi , ambalaje de LUX, cutii de cadouri etc

Pentru o cotatie de prêt avem nevoie de urmatoarele informatii
" Cantitate
" Dimensiune
" Numar de culori
" Posibil si alte caracteristici.

 

Cutii personalizate cu autoformare (cutii pliabile)

Cutiile cu autoformare din carton duplex sau carton gc, au ca principal avantaj costurile reduse de livrare și logistica.

Ambalajele personalizate se vor livra pliate, formarea acestora urmand a se realiza de catre operatorii beneficiarului.

Procesul de formare este unul destul de facil, cutiile fiind gandite înca din faza de proiectare în acest sens. Personalizarea se poate realiza prin imprimare direct pe cartonul in coala mare sau se vor putea printa mansoane ce vor imbraca cutiile dupa adaugarea produselor.

Carton Duplex

Producator si furnizor de cutii duplex
Producator de toate tipurile de cutii duplex in diverse dimensiuni si diverse forme.
Cartonul duplex acoperit este dur și subțire, este mai rezistent la apă decât kraft-ul. Placă duplex realizată din pastă de lemn pură, cu căptușeală de înălbire pe o parte. Cutiile duplex sunt de obicei folosite pentru a face cutii pentru o varietate de produse mici care necesită imprimare de înaltă calitate.

Cutiile noastre duplex sunt disponibile în diferite dimensiuni, în diferite modele și, de asemenea, în diferite opțiuni de culoare și este o soluție rentabilă. Cutiile duplex sunt foarte ușor de pliat și pot fi depozitate în mai puțin spațiu.

Avem o gamă largă de cutii duplex disponibile și pot fi disponibile la cele mai bune prețuri.

Este, de asemenea, imprimat și disponibil cu laminare. Cutia duplex este durabilă și fiabilă. Vă oferim cel mai bun preț cu cea mai bună calitate.

Cutii duplex
Tipuri de cutii duplex
Există mai multe tipuri de carton de hârtie duplex.

Carton dublu duplex fața albă si spate gri,
Carton duplex cu ambele fețe albe.

Cutiile duplex sunt ideale pentru ambalarea cutiilor de ambalare pentru înghețată, cutii de ambalare pentru prăjituri, cutii de prăjituri, cutii de ambalare pentru piese electronice, cutii pentru piese de automobile, cutii de ambalare pentru pastă de dinți, cutii de ambalare pentru fast-food, transportoare de băuturi și multe altele.

Beneficiile cutiilor duplex
În special cutia duplex este ușoară
Cutiile duplex sunt ușor de transportat
Perfect reciclabil și reutilizabil
Costuri reduse și este o amendă să-l folosești ca ambalaj.
Multifunctional, folosit in multe industrii
Cel mai bun în ambalarea produselor pentru transport.

Ambalaje de Lux

Pentru ambalaje de impact în industrii precum cea cosmetică, se pot proiecta forme speciale (mai sus detalii complete proiectare 3D) si/sau se pot realiza finisari de innobilare a printului precum: folio metalic (pana la 40 de culori disponibile), overprint (se obtine un numar nelimitat de culori metalizate), embosare, efect de lac selectiv sau lac 3D, holograme de securizare, inchidere magnetica, etc.
Se pot realiza ambalaje de produs din carton tip GC sau cartoane speciale (cca 500 tipuri de hartii si cartoane speciale - mostrar disponibil), dar si ambalaje de lux pentru cadouri sau diverse promotii (cutii rigide realizate prin caserare coli tiparite pe mucava).